Produkty

Ryby świeże

łosoś, troć fiordowa, tuńczyk, miecznik, dorada, dorsz, skrei, pastrąg, sandacz, jesiotr, halibut, labraks

Ryby wędzone na zimno

łosoś, troć fiordowa, halibut

Ryby wędzone na gorąco

łosoś troć fiordowa, dorada, halibut, pstrąg, makrela, karp

Gravlaks

gravlaks z łososia lub troci fiordowej z koperkiem lub czerwonym pieprzem

Owoce morza

Krewetki,ostrygi, mule, kawior, kałamarnica, kalbary, przegrzebki, vongole.

Śledzie

oryginalne holenderskie matiasy, śledzie litewskie (w szuwarach, z imbirem, ogniste, po skandynawsku), tatar ze śledzi

Potrawy

Tatar z łososia, krewetki (w szuwarach, z anansem, w brzoskwiniach), carpaccio z kałamarnicy, blin gryczane z halibutem, zupy rybne, pierogi (z łososiem wędzonym, czarne z dorszem, pielmieni), ryba w galarecie, bacalao, roladki z łososiem, sushi maki

Catering

potrawy serwowane jako finger food, łososś wędzony lub gravlaks na półmiskach, tatary, ryby w galarecie