Produkty






Ryby świeże
łosoś, troć fiordowa, tuńczyk, miecznik, dorada, dorsz, skrei, pastrąg, sandacz, jesiotr, halibut, labraks
Ryby wędzone na zimno
łosoś, troć fiordowa, halibut
Ryby wędzone na gorąco
łosoś troć fiordowa, dorada, halibut, pstrąg, makrela, karp








Gravlaks
gravlaks z łososia lub troci fiordowej z koperkiem lub czerwonym pieprzem


Owoce morza
Krewetki,ostrygi, mule, kawior, kałamarnica, kalbary, przegrzebki, vongole.
Śledzie
oryginalne holenderskie matiasy, śledzie litewskie (w szuwarach, z imbirem, ogniste, po skandynawsku), tatar ze śledzi
Potrawy
Tatar z łososia, krewetki (w szuwarach, z anansem, w brzoskwiniach), carpaccio z kałamarnicy, blin gryczane z halibutem, zupy rybne, pierogi (z łososiem wędzonym, czarne z dorszem, pielmieni), ryba w galarecie, bacalao, roladki z łososiem, sushi maki
Catering
potrawy serwowane jako finger food, łososś wędzony lub gravlaks na półmiskach, tatary, ryby w galarecie